MANTENIMENT INFORMÀTIC
Enlaces más visitados:
Mantenimiento Informático
Mantenimiento Informático Barcelona
Mantenimiento Informático Tarragona
Centro de Desintoxicacion
Disseny web Barcelona
Tratamiento de adicciones
Handbikes
Posicionament Google
Català   |   Castellano   |   A A A

POSICIONAMENT WEB

☎ 93 817 40 25
 
Disseny Web
 
Posicionament web
 
Manteniment
Informàtic
  LOPD / LSSICE
  Backup remot
  Software
  Disseny Gràfic
  Disseny Catàleg
  Disseny Documentació Tècnica
  Contactar
Certificats qualitat i accessibilitat
Directorio de Empresas de Servicios de internet
Certificació buscadors
Mantenimiento Informático
Empresa certificada

Experts en:
Posicionament web en buscadors
Posicionament web
Posicionament en
buscadors

Alta en buscadors

Backup Remot és un servei de còpia remota de dades , via Internet, amb les màximes garanties de seguretat i confidencialitat. Es tracta d'un servei multiplataforma, automàtic i flexible, preparat per copiar sistemes Windows, Linux, Novell, Solaris i Mac.

L'informació s'envia des de l'equip informàtic del client al centre de dades de Estilmedia mitjançant protocols d'encriptació per garantir la seguretat de la transmissió. La restauració de dades es pot realitzar en qualsevol moment i des de qualsevol lloc.


Confidencialitat
Disposarà d'un codi d'usuari per poder accedir al nostre servidor, i d'un codi d'encriptació per accedir a les dades emmagatzemades, que s'encripten abans de ser enviades al nostre centre de dades.

Seguretat
El servei Backup Remot li ofereix una alta fiabilitat. Les dades s'emmagatzemen en un centre de dades amb las ultimes midas de seguretat. A més, l'informació està replicada en diferents servidors del nostre Data Center per garantitzar l'integritat de forma constant.

Automatització del Backup
Backup Remot li permet automatizar tot el procés de backup. Simplement ha de tenir el seu ordinador engegat i connectat a Internet. Podrà recuperar les seves dades online des de casa seva o la seva oficina, o sol.licitar la recuperació mitjançant un dispositiu extern com CD, DVD, etc..

Tecnología
Backup Remot utilitza tecnologia avançada i amb garanties, sistema que còpia unicament els blocs de dades que han canviat des de la còpia total inicial. Posteriorment les dades es comprimeixen abans d'enviar-se via intenet. D'aquesta forma es redueix el temps i espai necessari per la còpia.

Ús fàcil i flexible
Podrà adaptar les opcions del servei a la seva política de backup i retenció de dades, triant els fitxers i carpetes que desitja copiar, la periodicitat, horari i l'històric que necessita.

Suport tècnic
El nostre servei tècnic està a la seva disposició per assessorar-li i donar-li suport.
Recomanem especialment el nostre producte Backup Remot per empreses que disposin d'un contracte de manteniment informàtic amb Estilmedia, ja que d'aquesta forma els nostres tècnics realitzaràn totes les feines que corresponguin a aquest servei sense costos adicionals i vosté es podrà despreocupar.

amunt

MANTENIMENT INFORMÀTIC BARCELONA MANTENIMENT INFORMÀTIC
Disseny pagina web registre domini hosting alta buscadors